Meer routes maken (google 30+)

Route 2 vanuit Seattle misschien iets beter behapbaar dan die hieronder

Na het verzamelen van plekken die de moeite waard zijn heb ik nu een lijstje (op volgorde) in google maps gezet om zo een logische route te krijgen… Hierbij gebruik ik de link met 30 lokatie in googles maps van Christian (hem komt de eer ook toe). Het vergt wat oefening om deze op de juiste manier te gebruiken maar dan heb je ook wat.
KORTE UITLEG voor GEBRUIK van de link:
Ik heb het dus niet zelf gemaakt maar wil het wel delen. Op zijn website legt hij uit dat je eerst een lokatie moet leegmaken… (dus niet kruisje) maar naam Tucson weghalen dan via loepje jouw lokatie aanklikken die je erin wil zetten. Vervolgens doe je dat met de lokatie daarna ook. Pas als je klaar bent met al je lokatie, haal je door op het kruisje te klikken de niet gebruikte Tucsons weg en dan komt je route tevoorschijn. Evt Tucsons de je overhebt kun je ook weghalen.

Over de routes
In eerste instantie dacht ik te starten en eindigen in SF, dat is route 1. Logische keus omdat we dan ook Yosemite mee kunnen nemen… maar als ik nu al het aantal mijlen zie dan vindt ik dat wel erg veel worden. Als ik nu globaal (en dan miste ik nog wat dingen) op 2800 mij uitkom dan wordt dat makkelijk meer dan 5000km aan het einde. Daarbij komt dat de route langs de kust vast niet heel erg opschiet en je dus in binnenland grotere afstanden af moet leggen.
Dus zat ik te denken als we SF toch maar laten vallen en ook Yosemite (hoe het ook trekt) dan zal het vast beter zijn. Dat betekent dat we niet vanuit SF maar uit Seattle starten. Qua prijzen ontloopt het elkaar niet zo veel dus dat is niet het probleem.
De route bovenaan is dan de route die nu in de picture is. Waarbij nu globaal 2200 mijl op de teller staat en we wellicht nog kunnen uitbreiden naar het Noorden of Oosten (geen Yellowstone, daar waren we al en komt nog wel een keer). Ik hoor graag wat jullie van deze route vinden. In principe gaan we eerst langs de kust naar beneden en dan door binnenlanden omhoog.

Route 1 rondje vanuit SF

  • ROUTE VOORBEREIDINGEN 2020

    September 15, 2019 by

    Ik ga hier gewoon wat voorbereidingen melden. Later verhuisd dit naar voorbereidingen en komt het echte inhoudelijke roadbook op een andere pagina. Dat wijst zich vanzelf als ik zaken wijzig in het menu. Oké voor nu hebben we even wat… Read more

View all posts

Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.